*SOM ESSÈNCIA PRESENTA LA GASTRONOMIA DE TIERRA BRAVA EN EL COR DE BARCELONA

Tierra Brava és la joia gastronòmica del grup Som Essència situada a l'emblemàtic Mercat del Ninot

Barcelona, 2023 - *Som Essència es complau a presentar el seu projecte gastronòmic, Tierra Brava. Ubicat al reconegut Mercat del Ninot, Tierra Brava ofereix una experiència culinària única que combina la tradició i la modernitat amb un toc contemporani.

Tierra Brava s'enorgulleix de ser més brava que mai, convidant els seus comensals a submergir-se en un ambient atrevit de tap, cocteleria d'autor i música en viu. Amb una àmplia i variada agenda musical, el restaurant compta amb artistes diferents cada setmana, brindant als visitants l'oportunitat de gaudir de la millor música en directe mentre comparteixen moments especials amb els seus éssers estimats.

TIERRA BRAVA ENGLOBA GASTRONOMIA ESTACIONAL, MÚSICA EN DIRECTE EN UN ESPAI DE QUALITAT I PROXIMITAT GRÀCIES LA SEVA CÈNTRICA UBICACIÓ EN EL MERCAT DEL NINOT, EN EL COR DE BARCELONA.

El més destacat per a aquesta temporada estival són les nits en Tierra Brava de dilluns a diumenge a través d'espectacle, xou i música en directe, l'agenda té tot el necessari per gaudir de dinars i sopars, amb: dilluns de Street Talent, dimarts de Rumberos, de dijous a dissabte són "Tierra Trágame" amb els millors Dj de la ciutat. A més al migdia compta amb nous suggeriments del xef gairebé a diari, segons el producte fresc del dia, on destaquen les tapes i els arrossos, i gràcies a la proximitat del mercat, el producte és de qualitat i proximitat.

"En Tierra Brava, hem creat un espai on la gastronomia de mercat cobra vida d'una manera única"

Amb una sala càlida i dinàmica dissenyada especialment per oferir una experiència inigualable, es transforma en una pista de ball a les nits, oferint la millor música en viu per a aquells que desitgin ballar i divertir-se.

Per a aquells que prefereixen una experiència més íntima, el restaurant també compta amb una sala d'entrada on es pot gaudir d'un àpat en un ambient acollidor, com si estiguéssis a casa teva, amb un xef privat que s'encarregarà de satisfer els teus gustos culinaris, amb clar focus en el menjar estacional i productes frescos.

La versàtil barra està dissenyada per cobrir totes les necessitats dels comensals, tant de dia com de nit, oferint una àmplia selecció d'opcions gastronòmiques que s'adapten a cada paladar. A més, els visitants poden aprofitar la terrassa del restaurant, ubicada a les portes del mercat, que està equipada per gaudir-la en qualsevol moment de l'any, permetent als comensals delectar-se amb l'essència del mercat a cada plat.

Tierra Brava està obert tots els dies i espera rebre els amants del bon àpat i la música en viu al cor de Barcelona dins l'emblemàtic Mercat del Ninot.

És un projecte gastronòmic que fusiona la qualitat i la humanitat a Barcelona. Amb 4 restaurants emblemàtics: Tierra Brava, Brisa, Agua i Bestial Beach Club. I un equip humà excepcional, oferim una experiència culinària única, ressaltant l'essència de la ciutat i connectant amb els nostres clients a través de l'hospitalitat. El nostre objectiu és ser un referent gastronòmic, transmetent la passió i calidesa d'una gran família.

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es

Coneix més sobre: Restaurant Tierra Brava