.RTL-Slider { direction: initial; }
restaurants
Cuina fresca amb personalitat i ambients
amb essència pròpia

Tierra Brava

Ubicat dins del mercat del Ninot, Terra combina producte d'origen amb cuina d'autor oferint una carta estacional i salvatge.

Bar Bauma

Història viva de Barcelona. Entre platillos, vins i alguna que altra canya. Bar Bauma de tota la vida, un clàssic però actual. El de sempre, però ara com mai.

Barraca

Una finestra al mar, un arròs de sempre i la millor companyia possible. Gaudeix de les millors vistes a la platja de la ciutat. La teva Barraca favorita de la Barceloneta.

Fauna Cafè

Gastronomia amb caràcter en un espai replet de fantasia. Un restaurant que obre les seves portes a un món que combina aliments saludables amb el bon menjar.

GatoPardo

Basat en la cultura del gaudi italià, GatoPardo és un espai vestit amb les seves millors gales. Obert a nous sabors, però sempre fidel a la mamma d'Itàlia.

Brisa

Som com vaixells arrossegats per la brisa, a la recerca d'un port on amarrar-se. Aquest port té còctels, tapes i una terrassa de la no voldràs sarpar.

Agua

La unió entre Barcelona i la Mediterrània. Un oasi en què gaudir d'unes vistes inigualables i una gastronomia purament mediterrània.

Bestial

Sabors, música, mar i diversió. Viu els millors dies i també les millors nits. Comparteix la vida, compàr-ho tot, comparteix Bestial.

Tancat Temporalment

Saborea l'essència d'un Beach Club.

Bestial
Beach Club

El Beach Club de Barcelona que fusiona sabors del mar, música i diversió, amb la nit de Barcelona. El petit oasi a la platja.

Tancat Temporalment

És el teu dia, nosaltres ens encarreguem

Amb les seves respectives ubicacions, cada restaurant li és fidel al seu esperit, el seu barri i el seu públic.

Troba aquí tota la informació detallada sobre els nostres restaurants

Horitzó gastronòmic

Som Brisa del mediterrani i venim de la Terra més brava. Som Agua de vida i tertúlies del Bauma. Som una Barraca en meitat de la Barceloneta. Som la Fauna més salvatge de la ciutat i el nostre predilecte és el GatoPardo. Som Barcelona. Som Essència.

Organitza el teu esdeveniment.

Amb les seves respectives ubicacions, cada restaurant li és fidel al seu esperit, el seu barri i el seu públic.

Cuéntanos tus necesidades. El nostre equip t'ajudarà a crear una experiència única.

Loading...