Som Essència s'enorgulleix de presentar el seu darrer projecte gastronòmic d'aquest any 2023, BAUMA (c/ de Roger de Llúria, 124, 1-1), una joia culinària amb una rica herència catalana. *Som Essència adquireix l'icònic bar de la ciutat comtal que ha estat un pilar de l'escena gastronòmica local des de la seva obertura als anys 40 i obrirà les seves portes aquest mes de desembre.

El fundador de BAUMA - avi del darrer duel, Joan Altarriba Águila - va obrir aquest establiment d'estil clàssic després de la Segona Guerra Mundial, i des d'aleshores ha estat un punt de trobada per a generacions d'amants del dinar. Part del bar ha mantingut la seva decoració dels anys 50, brindant als comensals una experiència autèntica i nostàlgica de la ciutat de Barcelona. BAUMA no només ha vist canviar i créixer el barri, sinó que també ha acollit una clientela diversa i distingida, incloent-hi polítics, actors, escriptors i figures literàries que han deixat la seva empremta en aquest lloc emblemàtic. Joan Altarriba Aguila, qui va començar a treballar al bar als 25 anys, ha estat el guardià de la tradició culinària durant dècades. Després de 50 anys des de la seua obertura, BAUMA s'uneix al grup gastronòmic *Som Essència, que comparteix el profund respecte per l'herència gastronòmica catalana i la passió per preservar-la.

"Volíem que el bar continués en mans d'algú amb els mateixos valors que nosaltres", va expressar Joan Altarriba Aguila.

Per aquesta raó, *Som Essència ha assumit la responsabilitat de portar endavant el llegat de BAUMA. El nostre grup gastronòmic, igual que un bon vi, es renova amb el temps sense perdre la seva essència. Properament, els amants de la gastronomia podran tornar a gaudir del BAUMA de sempre, amb els seus plats tradicionals i la seva essència intacta, però també amb un toc fresc i renovat que reflectirà la visió culinària de Som Essència. BAUMA, ubicat al cor de Barcelona, es prepara per rebre tots aquells que desitgin viure una experiència culinària única que combina l'autenticitat de la cuina catalana amb un toc contemporani.

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es