Restaurant Brisa, la nova joia de Palau de Mar dissenyat per l'arquitecte Dani Freixes

L'empresa Grupo Esencia, liderat per Xavier Mitats i el seu fill Guillem Mitats, inaugura aquest mes el nou restaurant Brisa, ubicat al Palau de Mar de Barcelona.

El restaurant compta amb unes vistes privilegiades al Port Vell i ofereix als barcelonins una oportunitat per redescobrir el port.

Brisa proposa una cuina tradicional, moderna i de mercat amb el producte més fresc de temporada i proximitat.

El projecte arquitectònic i l'interiorisme han anat a càrrec del reconegut arquitecte Dani Freixes. El projecte de Freixes ha respectat en tot moment l'entorn, el Palau de Mar, un edifici magnífic i singular en el qual el Brisa s'ha integrat perfectament. La terrassa és àmplia, amb una agradable ombra que proporciona el sostre de bruc. La vegetació és un dels elements més importants de la terrassa, a més de cobrir el perímetre, s' han situat plantes i jazmines per perfumar i un oliverar central que dóna solera a l' espai.

El còmode mobiliari de materials naturals convida a relaxar-se, i els tèxtils blaus i blaus atorguen lluminositat i evoquen el mar. En la decoració s'han emprat peixos de llum i de mirall, i garlandes per celebrar la nit.

La terrassa pren el protagonisme al Brisa, però l'interior també s'ha cuidat al detall, creant un espai proper, pràctic i modern. Al fons disposa d'una gran prestatgeria que serveix de teló a una barra plena de colorit en la qual s'acaben alguns dels plats. En primer pla, una gran taula allargada que pot acollir grups. Un altre element que destaca a l'interior són els tancs de cervesa, amb acabat de coure, col·locats en una posició elevada.

Brisa compta també amb una barra exterior en la qual es preparen deliciosos cocktails. A l'altre costat de la terrassa, algunes taules altes que permeten contemplar els grans iots del port i l'ambient de passeig.

Brisa obre al públic adaptant-se a l'actual normativa de seguretat quant a aforament i distància social. Compta amb una capacitat per a 160 persones entre la terrassa i les taules interiors. Obre a les 12h i tanca a les 01.00h, i ofereix servei de dinar i sopar, i cocteleria durant el dia. L'establiment és amigable amb les mascotes.

Llegir més: https://noticias.infurma.es/Articulos/364780-Restaurante-Brisa-la-nueva-joya-de-Palau-de-Mar-disenado-por-el-arquitecto-Dani-Freixes.html

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es

Coneix més sobre: Restaurant Brisa Palau de Mar