El grup de restauració Som Essència es complau a anunciar la incorporació d'Alex al seu equip directiu i la pròxima obertura de dos nous restaurants, marcant un emocionant capítol en l'evolució de l'empresa.

Guillem, cofundador i líder de Som Essència, posseeix una sòlida formació acadèmica que inclou estudis superiors a Suïssa i un Grau universitari en Administració i Gestió d'Empreses de la Universitat d'Abat Oliva CEU. 


Per la seva banda, Alex, la nova addició a l'equip, ha cursat estudis superiors a Anglaterra i ha obtingut un Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de la Universitat EUHT Sant Pol de Mar.

Guillem va iniciar la seva carrera fundant una empresa d'Agència de Viatges de luxe i una altra relacionada amb el món de les festes. Des de la fundació de Som Essència fa 5 anys, ha exercit un paper crucial en la direcció de l'empresa. Alex aporta 10 anys d'experiència a la cadena hotelera Ritz-Carlton del grup Marriott, a Barcelona i Suïssa, exercint rols directius i formant part del comitè executiu en la seva última posició.

Actualment, Som Essència gestiona amb èxit sis restaurants: Agua, Brisa Palau de Mar, Tierra Brava, Bestial Beach Club, Barraca i Bar Bauma. A més, estan encantats d'anunciar la imminent obertura d'un nou restaurant.

Som Essència va ser fundada el 2019 amb la missió d'assumir la gestió dels restaurants Agua, Brisa Palau de Mar i Tierra Brava, sota el lideratge de Guillem. El febrer de 2023, incorporem el restaurant Bestial al nostre dossier. L'arribada d'Alex el setembre de 2023, com a part de l'equip directiu, reflecteix la nostra determinació de continuar amb l'expansió i l'excel·lència.

Destaquen que 2022 va marcar una fita en termes de facturació i afegir que, fins a finals d'agost de 2023, hem assolit un increment del 15. 21% en comparació amb la mateixa data el 2022, cosa que reflecteix el compromís constant amb el creixement i l'excel·lència.

Som Essència espera amb entusiasme continuar brindant experiències culinàries excepcionals i està emocionat pel que el futur li depara amb la incorporació d'Alex i l'expansió de la seva presència en el món gastronòmic.

Sobre Som Essència

Som Essència és un grup de restauració amb una passió compartida per l'excel·lència culinària. Des de la seva fundació el 2019, el grup ha crescut constantment, assumint la gestió de restaurants destacats i comprometent-se amb un creixement sostenible en la indústria de la gastronomia. Amb la incorporació d'Alex i l'obertura de dos nous restaurants, Som Essència s'enorgulleix de continuar la seva tradició d'oferir experiències gastronòmiques úniques i memorables

És un projecte gastronòmic que fusiona la qualitat i la humanitat a Barcelona. Amb 6 restaurants emblemàtics: Tierra Brava, Brisa, Agua, Bestial Beach Club, Barraca i Bar Bauma. I un equip humà excepcional, oferim una experiència culinària única, ressaltant l'essència de la ciutat i connectant amb els nostres clients a través de l'hospitalitat. El nostre objectiu és ser un referent gastronòmic, transmetent la passió i calidesa d'una gran família.

Web: s

Instagram: @somosesencia

Per a més informació
Rocío Ledesma - comunicacion@somosesencia.es