EL PROJECTE GASTRONÒMIC QUE REVOLUCIONA (NOSTRA) BARCELONA

Barcelona, Juny de 2023 * Som Essència, un innovador projecte gastronòmic que sorgeix de la il·lusió d'una petita gran família empresarial amb una sòlida trajectòria en el sector de la restauració a Barcelona, s'ha proposat crear un nou concepte més humà i sentimental en la indústria. Apassionats per la gastronomia, l'origen i el tractament dels aliments, Som Essència busca recuperar els valors fonamentals del sector, mantenint sempre una harmonia i un equilibri en tots els seus locals.

L'essència de *Som Essència es troba en els seus principals pilars:Una gran família que s'enorgulleix de ser-ho, un equip humà professional i qualificat, unit per una passió compartida per la gastronomia i uns ideals comuns. Cada membre de l' equip està connectat amb els valors i la visió del projecte, la qual cosa es reflecteix en l' atenció i el servei excepcionals que brinden als clients.

El Know-How amb una àmplia experiència en el sector de la restauració i en l'àmbit empresarial, el grup ha adquirit un valuós know-how que li permet oferir una experiència culinària única. Aquest bagatge es tradueix en un enfocament sòlid i una atenció meticulosa als detalls en cada aspecte de l' operació dels seus restaurants.

Compta amb restaurants emblemàtics i excepcionals Tierra Brava, Brisa Palau de Mar, Bestial Beach Club i Agua, ubicats estratègicament a Barcelona. Aquests establiments es destaquen pel seu compromís amb la cuina mediterrània, utilitzant productes locals de primera qualitat per oferir una oferta gastronòmica autèntica i deliciosa. A més, les ubicacions acuradament seleccionades, com el Mercat del Ninot, la Platja de la Barceloneta i el Palau de Mar (Port Vell), agreguen un toc especial a l'experiència culinària. Compromís amb la qualitat, és una prioritat fonamental. S'enorgulleix de la seva selecció acurada de proveïdors d'aliments de primera qualitat, assegurant que cada ingredient utilitzat en els seus plats compleixi amb els més alts estàndards. Això garanteix que els comensals gaudeixin d'una experiència gastronòmica excepcional en cada visita.

Hospitalitat Gastronòmica és el cor de SOM ESSÈNCIA. S'esforça per crear un ambient càlid sota el lema "casa meva és casa teva", cada membre de l'equip es compromet a brindar una atenció personalitzada i amable, assegurant que cada client tingui una experiència inoblidable. Som Essència té com a objectius principalsOferir una experiència culinària única recolzada per un equip humà excepcional i una atenció propera i personalitzada. Destacar l'essència de Barcelona a cada plat, utilitzant ingredients locals i ressaltant la identitat i els sabors mediterranis.

És un projecte gastronòmic que fusiona la qualitat i la humanitat a Barcelona. Amb 4 restaurants emblemàtics: Tierra Brava, Brisa, Agua i Bestial Beach Club. I un equip humà excepcional, oferim una experiència culinària única, ressaltant l'essència de la ciutat i connectant amb els nostres clients a través de l'hospitalitat. El nostre objectiu és ser un referent gastronòmic, transmetent la passió i calidesa d'una gran família.

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es

Coneix més sobre: Restaurant Tierra Brava