El grup gastronòmic trepitja fort deixant veure la seva més pura essència mediterrània i contemporània amb canvis en la línia estètica i comunicativa.

Som Essència dona nom al grup gastronòmic que reflecteix a la perfecció la sinergia de la ciutat de Barcelona: del seu clima, de les seves olors, del seu producte local, de la seva llengua, ... Amb una experiència de referència a nivell empresarial i en el món culinari, el grup nascut a la ciutat comtal sorprèn el mercat amb una imatge actualitzada i més dinàmica del que és Essència.

Amb aquest canvi de direcció en la línia estètica i comunicativa s' aconsegueix un to contemporani que resumeix el color de l' ànima de Barcelona. Espais amplis i confortables amb materials nobles i una vegetació que envolta l' aura en un entorn molt mediterrani. Sense deixar de banda el més important, la nova imatge no perd el seu esperit i manté els pilars que fan destacar el grup; una cuina elaborada que se situa en tres potentíssimes localitzacions.

Agua, Terra i Brisa són les essències que fan realitat el que algun dia va ser només una il·lusió. Un imperi de sensacions amb la missió de transmetre com es viu i se sent la gastronomia més característica de la ciutat.

El grup busca humanitzar el sector i acostar els valors als comensals deixant veure el seu desig d'inclusivitat i accessibilitat per a tothom. Els seus ideals amb un punt disruptiu permeten l'harmonia en l'ambient de l'equip i l'equilibri en els seus locals, que proporcionen diferents espais en els quals gaudir del dia, o bé de la nit; de la mateixa manera que del menjar o dels còctels d' autor.

Tierra Brava és el nou nom que se li dona al restaurant situat a Mercat del Ninot, a l'Eixample de Barcelona, fins ara conegut com a Terra del Ninot. Ofereix una proposta de gastronomia de mercat, basada en el producte fresc de temporada incorporant les joies del mercat. Ambient atrevit, tap, música i entranyes de la ciutat resumeixen el que realment és Tierra Brava.

Just al capdavant de la platja de la Barceloneta es troba Agua al Passeig Marítim, que ofereix una cuina molt marinera especialitzada en arrossos i prenent sempre inspiració en la cuina de la Barceloneta. Olor a Mediterráneo que convida a allargar el dia gaudint de la seva àmplia terrassa.

Amb Brisa es proposa una cuina tradicional més enfocada en tapes aprofitant el gran flux de circulació que passeja per la seva entrada. Disposa d'una gran terrassa situada al Palau de Mar amb immillorables vistes al passeig i al port.

La barreja de la passió per la terra i la dedicació a la cuina avantguardista característica de Barcelona es diu Som Essència.

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es

Coneix més sobre: Restaurant Tierra Brava