BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

El restaurant 'Tierra' s'ha inaugurat aquest dijous a la nit al mercat barceloní del Ninot amb una festa en la qual han participat personatges de la gastronomia i la moda.

El seu director d'operacions, Guillem Mitats, ha explicat que, després d'assumir la gestió del restaurant 'Agua' i ara del 'Terra', té un altre projecte per instal·lar al Palau de Mar de la ciutat.

El 'Terra', dins del Mercat del Ninot, s'inspira en el mercat per oferir un producte de proximitat i fresc en un espai amb ambients diferenciats en els seus més de 400 metres quadrats, amb capacitat per a 149 comensals i la voluntat d'oferir "qualitat a un preu assequible", ha dit Mitats. ESPAIS DIFERENTS DURANT EL DIA.

Així, hi ha un espai chill-out a l'entrada, una barra per picar i un menjador que a la nit es converteix en una sala de copes amb música en directe i dj's.

El concepte del local és doble: de dia, un restaurant per prendre alguna cosa ràpida o un menú complet; tapes per a la tarda-nit, i de nit, còctels en un ambient canviat, amb les variants d'il·luminació i el sostre movible.

En la inauguració hi ha hagut actuacions musicals en directe, a més de comptar amb Mr Dripping, un artista que pinta sense tocar el llenç amb el pinzell i que ha pintat tres quadres i ha utilitzat la tècnica del body painting.

Llegir més: https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20200213/473539946656/catalunya-agro--el-restaurante-tierra-abre-en-el-mercat-del-ninot-de-barcelona.htm

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es

Coneix més sobre: Restaurant Tierra Brava