BENVINGUTS A BESTIAL, EL VIATGE CULINARI PER LA COSTA DEL MEDITERRANI EN BARCELONA

*Som Essència adquireix l'emblemàtic Bestial Beach Club i presenta la seva proposta social i gastronòmica per a aquest estiu

Barcelona, Juny de 2023. Comença la temporada estival i Barcelona es posiciona, un any més, com una de les ciutats gastronòmiques i socials més imponents del Mar Mediterrani. L'arribada de l'estiu arriba amb si terrassa, arrossos, cuina mediterrània, festivals, platja i olor a salitre.

Bestial Beach Club obre de nou les portes per oferir la part bonica de l'estiu, els dinars que s'allarguen fins a la posta de sol i els sopars que s'uneixen amb la matinada de la mà de bona música i coctels d'autor en una terrassa única amb vistes a la platja.

Un espai de trobada amb una elegant combinació de bar restaurant que gaudeix d'una ubicació immillorable de Barcelona davant del mar, a la platja de Sant Sebastià. *Som Essència incorpora l'emblemàtic Bestial Beach Club i sumen 4 espots on gaudir de l'estiu a la ciutat comtal. L'adquisició pretén crear un innovador projecte gastronòmic que sorgeix de la il·lusió d'una petita gran família empresarial amb una sòlida trajectòria en el sector de la restauració a Barcelona, s'ha proposat crear un nou concepte més humà i sentimental en la indústria. Apassionats per la gastronomia, l'origen i el tractament dels aliments, Som Essència busca recuperar els valors fonamentals del sector, mantenint sempre una harmonia i un equilibri en tots els seus locals.

El renovat espot Bestial és l'espot amb un dels millors Line up del panorama musical de Barcelona, gastronomia mediterrània per al paladars més exigents i esport de la mà de Lapso Studios. El proper mes de Juliol se celebra el primer esdeveniment on Bestial Beach Club i Lapso Studios s'uneixen en una oda a l'esport, el mar i la ciutat.

Line-up amb els propers esdeveniments: https://xceed.me/world/events/all/all-events/channel--bestial-beach-club-barcelona

Més informació sobre Bestial Beach Club: https://www.somosesencia.es/esencias/bestial-beach-club

És un projecte gastronòmic que fusiona la qualitat i la humanitat a Barcelona. Amb 4 restaurants emblemàtics: Tierra Brava, Brisa, Agua i Bestial Beach Club. I un equip humà excepcional, oferim una experiència culinària única, ressaltant l'essència de la ciutat i connectant amb els nostres clients a través de l'hospitalitat. El nostre objectiu és ser un referent gastronòmic, transmetent la passió i calidesa d'una gran família.

Web: https://www.somosesencia.es

Instagram: somosesencia.es

Per a més informació consulta amb:

comunicacion@somosesencia.es