El grup familiar barceloní Somos Esencia obrirà dos nous restaurants aquest any
El 2023 creix un 18% fins als 17 milions i per a aquest any preveu situar-se sobre els 30 milions.
El grup familiar barceloní Som Esencia estreny l'accelerador. Dedicat a la restauració, va facturar gairebé un 18% més el 2023 fins a assolir els 17 milions d'euros . El 2024, preveu situar-se al voltant dels 30 milions en un exercici marcat pel creixement. Al febrer, va renovar un clàssic de la ciutat, el bar de tapes Bauma, situat molt a prop de la Casa de les Punxes.
En els propers mesos, preveu posar en marxa dos nous locals més. Serà tota una fita per a un projecte jove fundat per un dels antics socis de Tragaluz, Xavier Mitats. Quan el 2019 el fons Miura es va convertir en l'accionista majoritari de Tragaluz, Mitats va voler constituir un nou grup sobre la base de Agua , restaurant ja existeix que no es va sumar a l'operació.
A principis del 2020, just abans de l'esclat del Covid, van obrir al Mercat del Ninot el segon local, Tierra Brava , ia finals d'aquell any, encara amb moltes restriccions, va ser el torn de Brisa, al Palau de Mar. A la Barceloneta, també tenen Barraca. “ Estem a ubicacions molt ben situades, alguns restaurants són propis i altres els gestionem, però sempre som accionistes”, exposa Álex Mitats, de la segona generació. S'acaba d'incorporar al negoci familiar com a director executiu.